zondag 25 november 2012

De allerlaatste...

Heel gek dit. Dit is officieel onze laatste blog. Onze laatste! 3,5 maand zijn we van huis geweest. Ons avontuur begon woensdag 15 augustus en lijkt nu, maandag 26 november, echt heel erg lang geleden. Zoveel is er gebeurd in de afgelopen maanden, zoveel hebben we gedaan, zoveel hebben we geleerd, zoveel hebben we gezien en zoveel hebben we genoten van dit alles. En nu, aanstaande donderdag de 29e is het tijd om weer terug naar NL te gaan en kunnen we terugkijken op een supertijd! Nooit willen missen! Een ervaring die we voor altijd met z’n 3-tjes zullen delen.

We zullen alleen vrijdag aankomen op Schiphol zonder Elena, want die is namelijk afgelopen zaterdag al vertrokken uit Sydney om met haar vriend nog een aantal weken door New Zealand and Australia te reizen. Elena, we hopen dat je echt een onwijs leuke reis nog gaat hebben samen en we moeten zeggen, deze laatste dagen in Sydney nog maar met z’n tweeen is toch best wel gek hoor!

Deze laatste week zetten we de puntjes nog op de i wat betreft de scriptie en dan kan deze voor de eerste keer worden opgestuurd naar Nederland. We zijn heel blij en toch ook wel trots dat we al een goede versie kunnen sturen. Vorige week hebben we namelijk in een afscheidsgesprek met onze begeleidend professor hier, prof Murray, een heel  goed bericht gekregen. Uit ons onderzoek zijn goede dingen naar voren gekomen in de resultaten en zo goed zelfs, dat er misschien een publicatie in een medisch tijdschrift in zit! Nou, een publicatie, die mogen ze zeker bijschrijven op onze naam! Heel leuk om te horen dat je het harde werken dus niet voor niets doet en zij er een artikel in zien dat hopelijk goed gekeurd gaat worden door de commissies en dan over een aantal maanden gepubliceerd kan worden. We wachten dat af en hopen op heel goed nieuws over een aantal maanden!

Aangezien het dus bijna tijd is om te gaan, doen we nog zoveel mogelijk leuke dingen. Vorige week een auto gehuurd en nog een dag naar de Blue Mountains geweest. Vorige keer hadden we het met de tour natuurlijk heel slecht getroffen met het weer, deze dag was het echter super mooi weer en hebben we een hele gave dag gehad. Het is daar zo ontzettend mooi! (zie foto’s)
Sinterklaasvoorbereidingen krijgen we hier natuurlijk niet mee, maar in Sydney hebben ze een goede vervanging: de intocht van de kerstman in de haven: Een kerstman op waterski’s, vuurwerk, wij vooraan op de tribune, kerstmuziek (let it snow) door de boxen en dat terwijl we in ons jurkje zitten! Blijft toch een beetje gek gevoel, kerst in de zomer!

Vanavond hopen we nog kaartjes te kunnen bemachtigen voor een voorstelling in het Opera House, morgen nog even aan de scriptie, woensdag de verjaardag van Lynne vieren en dan donderdag naar huis. Het is toch echt zo ver…

Via deze weg willen we iedereen die ons heeft gevolgd via de blog, onwijs bedanken! Het is zo leuk om mee te krijgen dat iedereen thuis ons volgt en op de hoogte blijft van wat we hier allemaal doen. We hopen dat jullie het met plezier hebben gelezen, maar jullie mogen natuurlijk als we straks weer thuis zijn alles aan ons vragen en we zullen het allemaal maar al te graag vertellen!

Bedankt! En tot snel…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten